raz, że chcemy i możemy jechać wcześniej i połazić sobie troche po Warszawce, a dwa to to że rano jadą pociągi osobowe co pozwoli zaoszczędzić troche kasy 

dobra wyluzuj...
raz ze jestesmy druzyna i jezeli jest mozliwosc jazdy razem pociagiem to dlaczego by warto troche niepoczekac na reszte
dwa warszawa to nie nowy jork i za duzo tam raczej niepozwiedzasz no chyba ze znasz wawe i wiesz gdzie sie kierowac...a skoro znasz to juz ja zwiedziles
trzy nieoszukujmy sie za duzo to sobie nie zaoszczedzisz
cztery kto jedzie rano?
Czuje sie wyluzowany, pisze co myśle. chyba Ty powinieneś troche wyluzować. Rano na dzien dzisiejszy jedzie Lewy, Damian i ja. nie wiem jak Daria czy w ogole jedzie, ale mowila ze jak juz to tez rano. A reszty postu nie chce mi sie komentować.
nie kozacz! poprostu niechce ci sie czekac na mnie i asie...
nie kozacze, tylko szczerze mowiac nie chce mi sie dojeżdżać do wawy wieczorem skoro mógłbym wcześniej w dodatku za mniejsze pieniadze.
Przepraszam ze sie wtrące w Tą kłutnie ale Marcin ma Racje my nie zarabiamy kasy takjak Ty Paweł ze mozemy sobie pozwolic na wieksze wydatki za bulet... Poprostu chcemy dojechac za jak najmniejsze koszty...
te Mistrzostwa chyba wszystkim sie udzielają, nerwy, przeplatane nerwami, poprostu stresująco sie zrobilo przez brak składu i tyle, prosze o wyrozumiałość z każdej i w każdą stronę
Info od Daniela :
Ludzie, którzy mają białe i czarne koszulki 9hills u siebie, a nie jada do Warszawy proszeni sa o dostarczenie ich do Oli, Pawła lub Szu. 
Ostatnio edytowany przez nicram92 (2009-09-30 22:35:53)
namiary na kolesia który jest naszym opiekunem na turnieju, wrazie problemów dzwonić do niego 796577888, jak on nie bedzie odbierał to dzwoncie do Rogala 502126330
a co z zoltymi koszulkami?? tez brac czy nie bardzo??
planowany HARMONOGRAM MISTRZOSTW
Piątek
20.00 Welcome Party w klubie Relax
gra DJ Romi
22.00-losowanie drużyn
2.00 lulu (w sensie wszyscy idą spać;] )
Sobota
8-9.30 śniadanie
9.00- (około)17.00- rozgrywki
17-17.30 pokaz Mistrza świata w footbagu (zośka)
pokaz dog frisbee
17.30 mecz gwiazd (60 min.lub do 13 punktów)
18.40 bieg 4 knajp (beer race)
20.00 start imprezy w klubie Relax (odbędzię się konkurs na "najlepszą chickite imprezy". Jak to zrozumiecie,tak przygotujcie swoje kobiety)
20.00-22.00 DJ Rastamaniek/ DJ William
22.00 beat box
22.15 pokaz salsy
22.30 koncert RAGAMOOVA (Maniek i Fotos)
23.30 pokaz płonącej zośki
23.45 GINA
00.15-1.00 DJ
1.15 Gural z ekipą
3.00 planowany koniec imprezy
Niedziela
8.00-9.30 sniadanie
9.00- (ok)15.00 rozgrywki
15.00-16.00 konkursy rzutowe
16.00-17.30 finał
17.45 ceremonia zakończenia