danielkfco napisał(a):
1. COACH
2. PREZES
3. BULI
4. ŚNIEGI
5. DARIA
6. LUKI
7. ASIA Z
8. LEWY
9.DAMIAN
10. MARCIN.K
11. MADZIA_
12.BARTEK
13.Marek J
14.Sylwek [cichy
15. Marko Ka.
16. Tomek Ru
17. Dominika
18. Kamila
19. Zapiekanka + furgonetka dla 4 osób (wstępnie zabieram popołudniu Prezesa, Krisa i Sebe)
jak narazie dostępne auta:
1. Buli
2. Śniegi
3. Rządek
4. Prezes ? - chyba już nie bo jedzie z Zapiekanką
5. Coach ?
może ktoś z listy zainteresuje się poszukiwaniem transportu? a nie wszystko na gotowe !!!
Ostatnio edytowany przez mike (2009-06-09 21:19:15)
1. COACH
2. PREZES
3. BULI
4. ŚNIEGI
5. DARIA
6. LUKI
7. ASIA Z
8. LEWY
9.DAMIAN
10. MARCIN.K
11. MADZIA_
12.BARTEK
13.Marek J
14.Sylwek [cichy]
15. Tomek Ru
16. Dominika
17. Kamila
18. Zapiekanka + furgonetka dla 4 osób (wstępnie zabieram popołudniu Prezesa, Krisa i Sebe)
jak narazie dostępne auta:
1. Buli
2. Śniegi
3. Rządek
4. Prezes ? - chyba już nie bo jedzie z Zapiekanką 
5. Coach ?
może ktoś z listy zainteresuje się poszukiwaniem transportu? a nie wszystko na gotowe !!!
---------------------
jak Cu to ja łoodpadam 
COACH i jego pojazd do teleportacji w czasoprzestrzeni niczym latający spodek pofrunie nad Polskim asfaltem w drodze do Sosnowca i spowrotem.
Na jego pokładzie zawitają:
COACH - kapitan - odpowiada za stery, by przy pomocy gwiazd i wszelakich znaków na niebie a także przy drodze, ewentualnie mapy samochodowej, w nagłych przypadkach GeograficznegoSystemuPozycjonowania, cała załoga dojechała z pkt A do B i B do A
DEMON - niczym pokładowy diabeł będzie dbał o dobre samopoczucie kapitana, obsługę nawigacji i zabawianie reszty na tylnym kokpicie
DARIA aka NO PAIN NO GAME - obsługa techniczna urządzeń nagłaśniających w celu dobrania odpowiedniej kompozycji dźwiękowej dla uszu całej załogi
ASIA aka TAŃCZĄCA Z WILKAMI - zadba o dobrą kondycję załogi, niczym dietetyk dobierze odpowiednie kompozycje smakowo ilościowe dla potrzeb każdego uczestnika podróży w czasie
ZBIÓRKA
przed blokiem nr 3 na OMCS
data: 12.06.2009
godzina: 8:40
*opłata lotniskowa będzie uiszczana na pokładzie ZIELONEGO SPODKA
Witam na pokładzie i życzę miłej teleportacji
COACH
Hello my friends,
3 days to go.. and we start celebration of 3rd edition of LEMON CUP...
I've attached You file with match schedule. You can see the pools and some rules. There is also schedule for Sunday matches..
Captain's meetineg at 8.40 on Saturday. Please prepare money for Your team.. it is really important for us!
Till now we still don't have confirmation about posibility of sleeping in tents. You can call me on Friday morning to confirm if You wish. But if You don't have enough space for Your staff please don't take the tent, there will be enough space for everybody in school!
1 thing has changed... place of the Welcome Party on Friday. It is close to school, so firstival go to school and there will be somebody who indicate You where to go!! 
Remember about funny staff for SATURDAY'S HEADGEAR PARTY !!!!!!!!! Everything allowed... the funniest, most creative covering will be awarded!!!
see You soon... 
cheers,
Spirit on Lemon
Bart
0048 695 802 883
0048 600 150 051
Do wszystkich kierowcow:
SZEROKIEJ DROGI!!!
aha Rzadek pamietaj na "czerwonym" stoimy!!!
Dla ścisłości skład na LC'09:
1. COACH
2. PREZES
3. BULI
4. ŚNIEGI
5. DARIA
6. LUKI
7. ASIA Z
8. LEWY
9.DAMIAN
10. MARCIN.K
11. MADZIA_
12.BARTEK
13.Marek J
14.Sylwek [cichy]
15. Tomek Ru
16. Dominika
17. Kamila
18. Kuba
19. Seba
20. Zapiekanka
Ze względu na fakt, iż na początkowej liście nie było Kuby (team fee podzielono na mniszą liczbę osób) i z racji tego, że do składu dołączył seba jest nadwyżka funduszy w wysokości 53zł (2,79z/os.)
Tak właściwie to POWODZENIA tam na miejscu,grajcie na 100% i przywieźcie jakąś nagrodę
Bawcie się dobrze i "bez stresu" bo inaczej rozstrzelamy

dokładnie - POWODZENIA!
chociaż wiesz co Łukasz? pewnie ciężko im bez nas będzie 
...podczas spokojnego spoczywania na krześle w piękny niedzielny bez chmurny dzień, przyszła do głowy mi myśl aby iść z L. w środku z dwoma Pe (były zawodnik dziewięciu górek i i pierścień Saturna, hehe taka mysl xD) po tuptać nogami na bezbronnym smutnym chodniku i pomaszerować prawą noga do przodu i lewa po niej więc zrobiłem kroków setki, aż po czasie napotkaliśmy naszego kolegę z wyżej w wymienionej druzyny
i w trakcie spotkania w neuronach zaszedł impuls elektryczny, który od razu wszedł do mojego gardła i zapytałem jak poszło naszym w Sosnowcu?. Dowiedziałem sie ze dobrze no to mysle dobrze to dobrze:D przed ostatnie miejsce to pięknie, duuumny z was jestem, tak dobrze poszlo byłem z wami tylko myslami bo ciałem nie bo skonczyłoby się ostatnim miejsce
I pożegnaliśmy sie z Maciejem i dalej wyruszylismy krokami w przód przed siebie depcząc niewinną Matkę Ziemię 
to oto taka droga moja była aby sie dowiedzieć jak poszlo naszym na turnieju w Silesia
Big Up!
Nie wiem czy jest sens cieszyć się z przedostatniego miejsca.
Najważniejsze jest to, że każdy kolejny mecz był lepszy od przedniego, zdobywamy doświadczenie i uczymy się na błędach.
Głosami graczy 9H MVP wyjazdu został SYLWEK (jednym głosem wyprzedził RUTKA)
GRATULACJE!
Nagrodę (browary) za pierwsze miejsce za zabawę podczas sobotniej imprezy, przyniosę na najbliższe "spotkanie integracyjne".
Ale ja serio pisze
aktualnie ani frotki nie mam ani daszka ani koszulki All poszło do innej osoby tylko zastanawiam się jak to możliwe jak daszek i frotke miałem na 100 % w torbie 
Nine Hills ! UUUHAAAA!
Gratulacje choc moglo byc lepiej ! Zawsze moze byc lepiej !
W ogole mam koszulke niebieska 9H , ale tak sobie mysle ze wzglad na ostry support se ja zostawie:P
dajcie linka do zdjec jak juz wrzucicie , nie pamietam kto , ale ktos mowil ze robil nam zdjecia jak gralismy.
pzdr
finał LEMON CUP 2009
SOL vs. GMF
http://www.youtube.com/watch?v=K3JNSWpXWzg&NR=1