Zgłosiły się następujące drużyny:
1 Cool Flights
2. Astro Disco
3. Nine Hils
4. Uwaga Pies
5. AWF
6. GMF
7. Rasz
8. Bez ciśnień
9. Zdobywcy Oskarów
10. Wd 40
11.
12. RJP Squad
Teraz przyszła pora na wpłacanie team fee - poproszę po 200zł od drużyny na moje konto:
Jakub Pleskacz, Mochnackiego 17/51 02-041 Warszawa
73 1140 2004 0000 3802 4991 7023
Dla pierwszych trzech wpłacających niespodzianka - możliwość noclegu dla drużyny w jednej z klubowych szatni . Pozostali będą musieli się zadowolić namiotami.
podaje ewentualną opcję połączenia PKP
http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl … p;OK#focus
Coś nie wyszło z tym rozkładem 
rozklap-pkp napisał(a):
Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie,
niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając.
Dziękujemy
Kod: F1
Hej
- koszty podałem na forum 200zł za drużynę i 50 od zawodnika, to drugie pewnie uda się trochę obniżyć jeśli będzie komplet drużyn i odpowiednia liczba zawodników
- wszystko odbędzie się w klubie RKS Okęcie ul.Radarowa 1 róg Hynka tzn. granie, piątkowa impreza i spanie w namiotach, a niektórych graczy pomieścimy w budynku klubowym,
jedynie sobotnia impreza odbędzie się w centrum Warszawy
- na boisku będziemy siedzieć w piątek od późnego popołudnia ale jeśli będziecie wcześniej to znajdę kogoś, żeby się wami zaopiekował. Rozpiska będzie w przyszłym tygodniu
- z PKP należy wysiąść na dworcu centralnym i udać się do pobliskiego tramwaju nr 7 lub 9 jadącego na Okęcie, po 20min. wysiąść na przystanku Hynka, udać się ulicą Hyna w lewo i zaraz za kościołem będzie boisko
- na turnieju będą dwa śniadania i obiad w sobotę wliczone w opłaty, a także różne grilowe i sałtkowe przekąski dodatkowo płatne
- o zawodników najlepiej pytaj na forum w temacie poświeconym turniejowi, ewentualnie możesz werbować pojedynczych zawodników na poszczególne mecze już na miejscu
- 200zł należy wpłacać jak najszybciej, a bezwzględnie do poniedziałku, resztę w sobotę na turnieju. Moje konto i dane do przelewu: 73 1140 2004 0000 3802 4991 7023 Jakub Pleskacz, Mochnackiego 17/51 02-041 Warszawa
pozdrawiam
Kuba.
Więc wpisujemy sie kto jedzie:
1. Szu
2. Rządek
3. COACH
P.S. Do niedzieli wieczora zbieram po 25 zł. Najpóźniej w poniedziałek musimy zapłacić 200zł team fee
dziewczyny od Was zależy wiele...teraz sporo kontuzji i wypadków losowych, ale jest nas tylu, że dziwnym by było jakby nie udało nam się sklecić składu na Warszawe. Proszę o wpisy i to pewne!!! To ostatni turniej drużynowy. Potem dopiero w ostatni weekend sierpnia plażówka. W między czasie turniej hatowy na Pustyni Błędowskiej. Wniosek, zaciśnijmy pasa i jedzmy na ten turniej, bo MBP jest pucharowe, wiec liczą się punkty!!!
Mam nadzieje że to powyższe to wystarczająca motywacja. było by rewelacyjnie spędzić razem kolejny weekend.
Ostatnio edytowany przez Szu (2009-06-17 23:09:16)
Ja mam straszny deficyt w budżecie skarbowym lecz pomimo tego jade a dodam więcej nawet wolne z roboty wziąłem i jestem zadowolony tylko dowódca mnie przyłapał że opuściłem posterunek i chyba nie jest mu do śmiechu a ja na to jak na lato śmiechem no i pulla w ryj hahą bo Matan jest ze mną ! I niech MATAN będzie z wami !
Ja mam straszny deficyt w budżecie skarbowym lecz pomimo tego jade a dodam więcej nawet wolne z roboty wziąłem i jestem zadowolony tylko dowódca mnie przyłapał że opuściłem posterunek i chyba nie jest mu do śmiechu a ja na to jak na lato śmiechem no i pulla w ryj hahą bo Matan jest ze mną ! I niech MATAN będzie z wami !
Wpisywać się na poniższą listę, wszyscy co jadą do niedzieli najpóźniej wpłacają mi po 25zł na team fee, to co zostanie oddam!!!
LISTA na MBP 2009 (w nawiasie proszę wpisać kto bierze auto!!!)
1. COACH
ja odpadam poniewaz nie dostalem wolnego. przykro mi
1. COACH
2. Szu
3. Asia Z
4. Nynek
5. Gures
6. Sylwek [cichy]
7.marek J
8.Paulina;]