asia jezeli kwestia wyjazdu jest uzalezniona od ubezpieczenia to sie niemartw bo to jest niewielki problem
chyba korzystniej zapłacić w euro.. Co o tym sądzicie ??
i nie wykrecac sie ludzie
;p
To nie chodzi o ubezpieczenie lecz o szkołe, moi rodzice boją się, że jak będę jeździła na turnieje to po prostu zawale szkołę... 
do konca roku zostala tylko warszawa, krakow na ktory niemusisz jechac, kolo ktore tez mozesz sobie odpuscic, nasz turniej i bydgoszcz w grudniu takze powiedz rodzicom ze to by byl ostatni turniej w tym roku a pozatym na turnieje jezdzimy w weekendy a nie w tygodniu a w soboty i niedziele raczej nie siedzisz z nosem w ksiazkach uruchom jakas dobra bajere i po sprawie
Proszę wszystkich chętnych na wyjazd do Wawy na Mistrzostwa Polski o:
- przybycie na poniedziałkowy trening (nieobecność proszę usprawiedliwić)
- zapłacić 65zł za team fee (zbiera SZU-na poniedziałkowym treningu)
- player fee płacimy w Wawie w wysokości ok: 20zł
Czas wpłaty team fee mija w poniedziałek - przynajmniej tak napisali.
Każdy z nas odczuwa kryzys finansowy, ale myśle, że na ten najważniejszy turniej w roku, poraz ostatni możemy sie nawet zapożyczyć! Musimy też ustalić dojazd, kto z kim lub alternatywne srodki lokomocji.
Jeśli ktoś z zawodników ma problem, żeby przekonać rodziców, zaproście ich na poniedziałkowy trening, starszyzna drużynowa porozmawia z rodzicami na ten temat!
Liczę na podbicie frekwencji na MP w Wawie
Pozdrawiam i do zobaczenia
Moi rodzice nadal nie wyrażają zgody na mój wyjazd. Mnie w pon nie będzie poniewaz jestem do 18 w szkole no i raczej rodzice nie przyjdą na trening. W tym tygodniu nie przyjde na żaden trening, po prostu się nie wyrabiam ze szkołą i z tańcami, gdybym nie nagrywała teraz płyty z zespołem ludowym to na pewno była bym częściej na treningach. Za jakiś czas odpisze się z tańców będę miała już mnie zajęć dodatkowych i zaczne chodzic na frisbee no i będzie git ;D
z moich wyliczen wynika teraz ze bez Asi mamy 10 osob do Warszawy, a na forum frisbee.pl przeczytalem ze musi być min. 11 graczy. Mamy tyle ludzi w druzynie... moze ktoś sie jednak postara i pojedzie ??
1. PREZES
2. COACH
3. OLKA - będzie, ale chyba nie gra:(
4. Marcin. K
5.Asia Z
6. bombel
7. Daria
8. SEBUCH
9. Szu 99%
10. Damian Z.
11. Lewy
http://www.frisbee.pl/content/view/283/93/
Oto lista zgłoszonych i zakwalifikowanych na mistrzostwa Polski drużyn (kolejność przypadkowa) :
1.AWF
2.Drużyna złożona ze słowackich i czeskich graczy
3.Łotysze
4.Spirit on Lemon
5.GrandMaster Flash
6.RJP Squad
7.Uwaga Pies
8.Astrodisco
9.Kosmodysk
10.Furios Goats
11.Nine Hills
12.WD40
13.Rasz
14.Cool Flights
Jak widzicie mamy 12 polskich ekip (wszystkie drużyny, które wysłały zgłoszenie w terminie) i 2 zagraniczne.
Turniej jak wiecie odbędzie się na warszawskiej AWF. Przygotujemy 4 boiska do gry.
Mój komentarz: Ludzi przybywać!! Będzie grubo!!ostatni turniej na murawie - pokarzmy się z dobrej strony!!
1. PREZES
2. COACH
4. Marcin. K
5. bombel
6. Daria
7. SEBUCH
8. Szu 99%
9. Damian Z.
10. Lewy
Oto lista zgłoszonych i zakwalifikowanych na mistrzostwa Polski drużyn (kolejność przypadkowa) :
1.AWF
3.Łotysze
4.Spirit on Lemon
5.GrandMaster Flash
6.RJP Squad
7.Uwaga Pies
8.Astrodisco
9.Kosmodysk
10.Furios Goats
11.Nine Hills
12.WD40
13.Rasz
14.Cool Flights
Jak widzicie mamy 12 polskich ekip (wszystkie drużyny, które wysłały zgłoszenie w terminie) i 2 zagraniczne.
Turniej jak wiecie odbędzie się na warszawskiej AWF. Przygotujemy 4 boiska do gry.
Mój komentarz: Ludzi przybywać!! Będzie grubo!!ostatni turniej na murawie - pokarzmy się z dobrej strony!
Witam,
Przepraszam, że nie mogłem odpisać na niektóre posty i odpowiedzieć na pytania.
Tak więc potwierdzam.
Turniej kosztuje 675 zł team fee + 25 zł player fee.
Przykro mi, że wyszło dla niektórych drogo, ale nie będziecie zawiedzeni tym co zobaczycie. Ceny są europejskie, ale również i standart będzie europejski. Od nas dostajecie 4 pełno-wymiarowe boiska do Ultimate wraz z dwumetrową strefą "bezpieczeństwa". Dwa śniadania i obiad oraz zniżki na jedzenie i napoje w barze na terenie AWFu. Dodatkowo beerrace i woda przez cały turniej. Fajną imprezkę z profesjonalnym DJem i wiele atrakcji. Mecze trwające 90 minut z cap-pointem. Dojazd potwierdzam tramwajem nr 17 z samego dworca pod sam AWF. Tam już ktoś będzie na Was czekał i zaprowadzi Was dalej oraz przekaże informacje na temat noclegu, imprezy oraz oprowadzi Was po terenie AWFu. Każda drużyna dostanie swojego opiekuna który osobiście się nią zajmie. W razie jakichkolwiek pytań dzwońcie pod numery:
Rogal 0502126330
Sergiusz 0601925713
Maja 0669662152
nr konta jest podany poniżej więc proszę żebyście już wpłacili pieniądze ponieważ bardzo ciężko jest zorganizować turniej bez nich, a jak na razie wpłaciły tylko drużyny zagraniczne.
Rozpiska jest w trakcie tworzenia i wkleję ją tutaj jak tylko ją dostanę.
PS: W Londynie zajęliśmy 18 miejsce po wielu ciężkich bojach. Turniej na najwyższym poziomie i czekam, aby u nas poziom gry choć trochę zbliżył się do tego co zobaczyłem. Jak na ten moment wiem, że chcę dalej trenować i jest jeszcze dużo do zrobienia.
hahahahahaha 90min + cap point w 11os 4-5 meczy w ciagu dnia tego jeszcze niebylo to bedzie prawdziwa proba sily...
dla tych co smigaja do wawy pociagiem albo autopkiem (niechce mi sie pisac takze otwieraj linki pokoleji):
http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl … ConId=C1-1
http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl … ConId=C1-1
moze da rade dostac bilet grupowy cos takiego co dostalismy jak smigalismy do wejherowa (Mati powodzenia
) jesli bilety beda drozsze niz 30zl to kupujemy bilety weekendowe za 60zl i gitara trzeba tylko zobaczyc jak smigaja autopki do toronto...przejde sie wieczorem na pks'y i zobacze
do Wawy bilet bedzie kosztował około 20 zł, ze stolicy moze wyjsć to troche drożej ponieważ bedzie to pośpieszny ciapąg. Wyruszamy 9.35 lub 10.45. Do Torunia moze uda sie skombinować samochod a jak nie pozostaje autobus.
90 min.... ale jazda !
1. PREZES
2. COACH
4. Marcin. K
5. bombel
6. Daria
7. SEBUCH
8. Szu 99%
9. Damian Z.
10. Lewy
11. MATAN ale chyba nie gram bo Osia nie gra?
1.AWF
3.Łotysze
4.Spirit on Lemon
5.GrandMaster Flash
6.RJP Squad
7.Uwaga Pies
8.Astrodisco
9.Kosmodysk
10.Furios Goats
11.Nine Hills
12.WD40
13.Rasz
14.Cool Flights
Mój komentarz: Ludzi przybywać!! Będzie grubo!!ostatni turniej na murawie - pokarzmy się z dobrej strony!
no to narazie to ja jade sam bo pracuje w piatek!
ktos moze jeszcze chce jechac ze mna popolodniu...?
zw. na to ze w naszej druzynie na tym turniej bedzie grajaca z dziewczyn tylko Asia N. BARDZO PROSZE O MOBILIZACJE wszystkich lasek z druzyny, najprawdopodobniej niedopuszcza nas do turnieju z tego wlasnie powodu! jezeli mozecie cos w tej sprawie wykombinowac to bylo by super! jezeli w gre wchodzi kasa to mysl ze to tez jest przeszkoda do przeskoczenia kilka os sie zlozy a potem sie im odda no niewiem moze macie jakies pomysly MYSLEC LUDZIE
Asia Z. jedzie ale to nieznaczy ze mamy wystarczajaca ilosc dziewczyn!
pociag ty my mamy o 18cos tylko o 16 cos jedziemy do toronto...
siemka ja też się wybieram do wawy pociągiem tym o 9:34 z Torunia, jeżeli ktoś jedzie to zapraszam do mojej kajuty strzelimy w trasie po browarku
Kożuch daj jakiś kontakt do siebie.
. 3 osoby od nas tez chca sie bujnąc tym ciapągiem
mój nr : 609 939 496
Pozdro
Ostatnio edytowany przez nicram92 (2009-09-30 20:05:20)
ej to tak wam ciezko jechac popolodniu cala paczka...?